Fläsksvålar

Fläsksvålar är ju ett perfekt snacks för oss LCHF:are, 0 gram kolisar. Personligen tycker vi inte att de är ööööverdrivet goda, men ibland är det gott att ha något att tugga på! Vad tycker ni? Vad är det bästa snackset för oss NEJ-sägare?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Idag har jag promenerat 6 km :)
Brukar ni äta mycket bär eller mörk choklad? Många som kör lchf brukat äta det när de är sötsugna, men hur bra är det egentligen? Vilket snacks tycker ni är bäst om man känner att man är sugen på att äta något gott? :)

Svar: Hej! Tack för dina kilometer! Det allra bästa är ju så klart att undvika sånt, men samtidigt blir det kanske svårt att leva så i längden, att aldrig få unna sig något "sött". Mörk choklad, 86%, innehåller ca 2 gram kolhydrater / ruta, så man får ju inte smaska i sig för mycket... Jordgubbar innehåller ca 8 gram / 100 gram och 100 gram är ju inte så många jordgubbar så det får man ju i sig rätt fort.. Men allt beror ju på hur strikt man är! Bättra att äta en jordgubbe för mycket än att sätta i sig en bulle... Det bästa snackset är ju så klart det som inte innehåller onödiga kolhydrater, ett expempel är ost (baby bel, brie...). Salami och brie är riktigt gott! Nötter kan man också unna sig men även här med måtta! Bäst är paranötter som innehåller 5 gram kolhydrater. För att vara riktigt "ordentlig" så är det ju så att med LCHF ska man äta sig mätt på sina mål mat så man ska inte BEHÖVA äta snacks, egentligen. Men livet ska ju vara kul att leva också :)
NEJtillkolhydrater

2012-07-31 @ 21:59:14
Postat av: Dina

I tried every single brand of these that I could find here in Oslo and threw all away the moment I opened them. Just the smell makes me want to run for the hills I don't know how people eat them :/
Is it just me? I rather make some cheese and kale chips for a quick snack.

Svar: The smell is so much worse than the taste.. :) But we agree, cheese for example is much better! We have never tried kale chips but will for sure do it soon, thank you for the tip!
NEJtillkolhydrater

2012-08-01 @ 05:06:02
URL: http://www.asplendidassemblage.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0