Fyra små små små kcal...

Jag (och numera Jonna!) kör ju periodisk fasta vilket innebär att man inte ska få i sig några kalorier alls under ett visst antal timmar. Jag har ju druckit Celsius innan/under mina morgon-power-walks då jag innan jag körde igång läste att det var helt okej.
 
HÄR står det exempelvis: "Celsius rekommenderas att drickas t.ex. om du kör periodisk fasta och ska träna på fastande mage. Ta en Celsius innan träningen för att få upp energin". Och HÄR står det: "Inga kalorier under fastan, men däremot kaffe, kalorifria drycker, Celsius och sockerfria tuggummin är okej så länge det inte påverkar blodsockernivån."
 
 
Okej, inga kalorier under fastan men Celsius är ok. En burk Celsius innehåller 4 kcal. Är det så lite att man inte behöver räkna det? Är det okej bara om man tränar i samband med att man dricker den så att man liksom gör av med det?
 
Någon som vet?
 
// Sofia
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Björk

Åh jag vill prova Celsius, finns inte inom fyra fem mil för min del :/

Svar: Så tråkigt :/ Du vill inte beställa från nätet då? Här kan man exempelvis köpa; http://lchfklubben.se/shop/dryck
NEJtillkolhydrater

2012-07-10 @ 12:14:39
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Det ska jag kolla in =)

2012-07-11 @ 07:08:11
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Jennie

Jag kör ju inte periodisk fasta så det kan jag inte svara på tyvärr (PF passar inte med mina dagliga rutiner o oreglebundna arbetstider osv.) men jag dricker alltid min Celcius direkt på morgonen och tränar sedan ENBART på den!!

Svar: Nej kan verkligen förstå att PF inte passar alla, det blir ju lite inrutat schema om man säger.. Men Cesius innan träning är verkligen perfekt, extra kick! :)
NEJtillkolhydrater

2012-07-11 @ 21:48:13
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0