Livet är en fest

Igår festade vi till det litegrann här i Torre. Det blev till en början förfest på balkongen med rött vin, drinkar & spel. När man kör LCHF är det faktiskt okej att dricka lite alkohol om man väljer vad man dricker. Vin (rött eller torrt vitt) är ju det "bästa" ur kolhydratssynpunkt, men igår lyxade vi till det med strawberry daiquiries också. De är sötade med stevia istället för socker och receptet kan ni hitta här. Riktigt mumsiga så ni bör definitivt testa! Vi blandade även en drink på vodka och Fanta Zero Limon. Vi veeeet att det inte är bra med lightläsk av olika anledningar men ibland får man faktiskt släppa på spärrarna lite! På krogen är man kanske inte heller alltid sugen på ett glas vin, så då kan man göra som vi gjorde igår och be om vodka och någon lightläsk. För oss blev det Cola Zero. Och en tequilashot, om sanningen ska fram..... 
 
Sammanfattningsvis: en riktigt bra utgång här i värmen! Det finns ju några "risker" med att dricka alkohol så som att man kan bli extra sötsugen och kanske inte hålla lika strikt på kosten men se bara till att sköta dig så är det helt okej att ha en crazy partykväll även om man är on a diet.

Glad lördag på er! 
 


Tips: jordgubbarna bör vara liiiiite tinade, annars finns det risk för att mixern går sönder... ;)
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ni ser ut att ha haft kul! :)

Svar: Va kul att du läser här och kommenterar :) Angelica hälsar och saknar Love!
NEJtillkolhydrater

2012-07-28 @ 20:39:28
Postat av: Trogen läsare

Åh jonnie du är så fin i den klänningen!

Svar: Hihi taaaack gulle-hannie!
NEJtillkolhydrater

2012-07-28 @ 23:53:03
Postat av: Marie

Hejsan på er tjejer....! Ni verkar ju ha det hur bra som helst... å så gott ni äter...! första gången jag var inne på bloggen å läste och det var absolut inte den sista.. Mycket bra ...ni är så duktiga..!!

Svar: Ja, vi har det verkligen underbart Marié! Riktigt roligt att Angelica kunde följa med oss :) Du är verkligen välkommen att kika in och läsa mer!
NEJtillkolhydrater

2012-07-30 @ 11:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0