Living the dream

LCHF-livet leker verkligen här nere i España! Önskar att ni alla kunde få vara här nere och njuta av detta. Igår blev det ägg och bacon (det lätta är ibland det bästa!) till lunch efter en morgon/förmiddag med en mils svettig promme igen (nästa delmål Hamburg - nu kommer vi!!), häng vid poolen, lite simning och läsning av bra bok. Cola light och cola zero, omväxling förnöjer?! Kommer ni ihåg mitt och Jonnas blindtest som vi gjorde i april?
 
Jag har ju bara varit här nere i Torrevieja i tre dagar men vi har varit fruktansvärt effektiva. Vi har redan hunnit med att vara på IKEA och köpa massa möbler, slänga ut gamla möbler som fanns i lyan när vi köpte den, kopierat nycklar, köpt tv, köpt målarfärg, monterat möbler och på spanska (svettigt!!) har jag frågat en tjej i en second-handbutik om de vill ha soffan vi har nu så de kommer och kollar på den på lördag. Idag blir det att måla möbler och eventuellt åka till en strand lite längre bort.
 
Här får ni en bildbomb:
 
 
Jag och världens bästa pappa som är en trogen läsare av bloggen!
// Sofia

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Soffi! Måste säga att jag är bra avundsjuk, skulle hemskt gärna också få lite mera sol och bad. Ha det riktigt skönt och kom ihåg att chilla lite också ;). Kramar från Anna.

Svar: Hej Annis!! Nu har vi i alla fall båda fått lite värme den här sommaren :) Jag lovar, ska försöka chilla lite ocskå ;) Hoppas du har det bra hemma! <3 Kram / Sofia
NEJtillkolhydrater

2012-07-19 @ 15:45:51
Postat av: Sara Björk

Åh så härligt =)

2012-07-19 @ 16:30:21
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0