Min morgon i bilder

En femtedel av veckans utmaning avklarad! Drack en Celsius Citron/lime när jag begav mig ut men det är nog den smak jag gillar minst. Köpte den igår på Maxi för det var enda smaken de hade.. Vilken gillar ni bäst?
 
Nu bär det av till jobbet!
 
/ Sofia

 
 

Kommentarer
Postat av: Annie

Tycker den tveklöst är godast av smakerna. Fräsch! :) Dom utan kolsyra är jag inte så förtjust i men det är nog för att man är så van av att det ska vara kolsyra i burk.

Svar: Jag kan hålla med, första gången jag drack de utan kolsyra smakade det jättekonstigt. Men nu är jordgubb/lime min favvo så man vänjer väl sig kanske ;D
NEJtillkolhydrater

2012-07-03 @ 23:42:00
Postat av: jennie

Haha farligt att snooza där ;)

Jag gillar inte de smakerna som iNTE är kolsyrade, men bland de som är kolsyrade gillar jag citron/lime MINST också. Tycker den e lite för "stark". eller nej förresten så gillar jag COLA minst! Har aldrig avrit som mkt för Cola-smak. Lite för söt för min smak! Jag älskar Vilda Bär bäst och sen Apelsin!

Jordgubb/lime tror jag skulle va god i kolsyrad men tyvärr kan jag inte dricka den ändå för jag är allergisk mot både kiwi o jordgubbar o när jag drack den så fick jag värsta allergiska reaktionen i halsen!

Svar: Hej Jennie!Ja, det är bara upp och hoppa som gäller. If you snooz you lose ;) Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla de som inte är kolsyrade men nu är båda mina favvisar utan kolsyra. Ja precis, den är lite stark faktiskt, frän i smaken på något sätt :P Och jag håller med om apelsinen, den är ritkigt god! Ajdå, allergisk reaktion låter lite jobbigt, du får hålla dig till de som funkar :) / Sofia
NEJtillkolhydrater

2012-07-04 @ 21:37:11
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0