Krasslig lördag

Jag hade en jättetrevlig kväll igår med mina kollegor (låter väldigt formellt med kollegor - passar bättre med vänner!). Jag tänker ofta på hur lustigt det är att jag hamnade där jag hamnade. I september 2009 blev jag inringd av ett bemanningsföretag att hoppa in som montör på Frinab. Jag och Frida hade funderingar på att prova lyckan i London samma veva så jobbet kändes just då väldigt tillfälligt. Nu är det juni 2012, jag & Frida fann lycka här hemma istället, och jag har världens bästa jobb inne på kontoret. Så bra det kan bli ibland..
 
Det var ett litet sidospår! Det jag tänkte skriva om var att jag känner mig inte på topp alls idag. Det kliar i mina ögon, jag är täppt i näsan och jag känner mig hängig. Hade sett fram emot utgång ikväll men nu lockar en kväll i soffan med några bra filmer mycket mer.. Ska nog ändå försöka ge mig ut på en PW snart och se om jag blir lite piggare. När man är ute och går kan man dessutom passa på att göra sånt man behöver göra; jag tänker gå förbi min älskade lilla mormor på vägen och hälsa på, se om mamma är hemma och i så fall kika förbi henne & gå förbi affären och handla lite kanske..
 
Jag kör ju fortfarande periodisk fasta men bara på veckorna (funkar jättebra fortfarande!) så idag blev det en god frukost. Laddade upp ordentligt i hopp om att bli lite piggare; en ostmacka, en macka med ägg+räkor+majonäs och lite äggröra. En Celsius Persika/mango fick det bli till som pricken över i:et!
 
/ Sofia
 
 
What a difference a day makes! Så här såg jag ut igår men imorses
när jag vaknade var jag inte riktigt lika pigg & fräsch..
 
Dagens frukost

Kommentarer
Postat av: Sara

Vart köper ni celsius? Hittar det ingenstans :/

Svar: Hej Sara! Här i Borås kan man hitta det på nästan alla ICA, jag köper mina på ICA Maxi. På Celsius Sveriges hemsida kan du hitta återförsäljare, vet inte vilken stad du bor i men man kan söka där i alla fall; http://celsiussverige.se/aterforsaljare/ . Sen har jag hittat sidor på nätet som säljer också.. Hoppas du hittar nån affär nära dig som säljer, de är verkligen jättegoda och piggar upp :)
NEJtillkolhydrater

2012-06-30 @ 21:06:15
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Susanne

Vad är det för bröd du äter?

Svar: Hej Susanne! Jag äter ett supertgott LCHF-valnötsbröd som vi skrev om på bloggen här: http://nejtillkolhydrater.se/2012/june/lchf-brod.html . Där finns länk till sidan där hela receptet finns, jättenkelt att följa och det går snabbt och smidigt att slänga ihop en limpa. Och så blir det så himla gott också :) Ca 1,5 gram kolhydrater per skiva, inte farligt alls!
NEJtillkolhydrater

2012-07-01 @ 00:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0