Träning i det fria

Dagens träningspass började med 3 km jogging/pw som uppvärmning. Efter det joinade Jonnas systrar och vi körde ett pass i trädgården. Först "löpkoordination" från ett gammalt friidrottstränings-schema. Vi mätte upp 30 meter och körde de övningar ni kan se på bilden nedan (jogg tillbaka till starten):


Efter det blev det olika styrkeövningar såsom situps, armpress, rygglyft, hitlers hund, höftlyft & vadhävningar. Passet rundades sedan av med en konditionsövning som vi tror kallas "10-metarn". Det går till på följande sätt: mät upp tio meter och ha ett tidtagarur tillgängligt. Första varvet springer man sträckan fram och tillbaka en gång. Det som återstår av en minut efter det är vila. När en minut gått springer man sträckan fram och tillbaka två gånger, vilar resten av minuten, nästa gång tre fram och tillbaka osv. Detta tills det inte blir någon vila kvar på en minut. Hänger ni med? I alla fall sjukt jobbigt och pulshöjande som attan.

Det är himla roligt att träna tillsammans och kul att ibland variera gymträningen. Vi ska därför försöka göra detta till en återkommande aktivitet nu i sommar! Här kommer en bildkavalkad från kvällen:





Höftlyft


Sneda situps


Hitlers hund


Vi avslutade med lite LCHF-kvällsmat

// Jonna & Sofia

Kommentarer
Postat av: Moa

Looking Good tjejer ;) bra jobbat!

2012-06-13 @ 22:24:27
Postat av: Sabina

Jonna,
vad kul att se att du hittat till min blogg! Jag unnar mig frukt ibland men ser till att det är på "mjukisbralla"-dagar/träningstilfällen och inte när jag ska ha tight festklänning eftersom magen förvandlas till en svullen ballong :( Kan passa på att tacka för massa bra tips och inspiration på er blogg - precis vad man behöver vid kostförändringar. Kör hårt, kram S

Svar: Tack själv! Det är kul när man kan inspirera varandra :) Kör hårt du också! / Kram Jonna
NEJtillkolhydrater

2012-06-14 @ 06:46:12
URL: http://sabinabjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0