Dags att bli smal!

Det första jag gjorde när jag bestämde mig för att börja med LCHF var att gå och köpa Katrin Zytomierskas bok "Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt". Jag tycker Katrin är en jäkligt skön brud, med skinn på näsan, orädd att säga vad hon tycker. Boken riktar sig till de som använder LCHF för att gå ner i vikt, det är viktigt att påpeka att det inte bara är en bantingsdiet detta, utan många har det som livsstil för att de mår bättre.

Hennes bok är i alla fall riktigt bra. Den har matscheman som du kan följa, tips hur du sätter igång med inköpslistor och annat, information om LCHF, tips och råd på vägen och så får man givetvis följa hennes resa när hon gick ner 35 kg. Kan verkligen rekommendera alla ni som vill komma igång att köpa hennes bok, det är en riktig kom-igång-spark i rumpan!

Här kommer ett utdrag ur boken som är så jäkla bra:

"Hela hela hela tiden kommer du att få kämpa mot alla runt dig som kommer att göra allt för att få dig att "bara" ta den där mackan eller "en bulle kan ju omöjligt skada" eller "det är ganska så oförskämt att pilla bort mat på tallriken" eller "och här har jag lagat lasange för din skull och du kan inte ens smaka" eller "skärp dig för fan ta en jävla bira". Jag kan fortsätta i det oändliga, det finns ingen hejd på vad folk hasplar ur sig bara för att de inte har karaktär nog att banta själva. För det har ju naturligtvis bara att göra med att de själva inte klarar av att avstå från den där bullen eller kakan eller pizzan eller biran. Vidrigt skräp som de trycker i sig bara för att de får någon sjuk tillfredsställelse av att förgifta sin kropp och skada sitt hjärta och sin hälsa."








// Sofia

 


Kommentarer
Postat av: Sara

Den är grymt bra och rolig! Första boken jag också köpte när jag körde igång =)

2012-05-14 @ 14:25:02
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0