Vecka 19



Vi kan båda konstatera att 150 sit ups var helt klart mycket jobbigare än 100 st som vi hade sist när vi utmanade oss själva med sit ups. MEN, skam den som ger sig! Ibland har vi delat upp dem och gjort några på morgonen och några på kvällen och ibland har vi kört alla i ett svep. Så, vi får båda MVG på veckans utmaning och hoppas att några av er läsare hängde på och höll ut hela veckan!


VECKA 19, Sofia till Jonna
För länge sedan anmälde Jonna sig till Göteborgsvarvet i år med inställningen att träna hårt fram tills dess och genomföra loppet den 12:e maj. Nu ligger loppet runt hörnet och Jonna kanske inte riktigt är i den form hon hade hoppats på så hon har varit tveksam om hon ska springa eller inte. Min utmaning till Jonna blir ATT GENOMFÖRA VARVET! Jogga sakta, kör intervaller, gå, powerwalka - what so ever! Men hon ska ta sig igenom de 21 km på lördag och gå i mål, då blir utmaningen genomförd!


VECKA 19, Jonna till Sofia
Det är inte bara träning och en bra kost som är viktigt när det kommer till att må bra, sömn är också en bidragande faktor. Uttrycket "skönhetssömn" kommer liksom någonstans ifrån ;) Eftersom Sofia är grymt duktig både med mat & motion så utmanar jag henne att den kommande veckan sova minst 8 timmar varje natt. Jag vet att hon börjar jobba tidigt och måste (utan morgon-pw) gå upp redan 6.30 så det blir tidigt i säng nu i veckan. Utmaningen gäller alltså att sova i 8 timmar, om hon vill "varva ner" (läs: facebooka, blogga, spela rat-on-a-scooter eller vad hon nu gör innan john blunds ankomst) så gäller det att krypa upp på loftet ännu tidigare!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Spännande!

2012-05-06 @ 21:35:50
URL: http://hannakjonsson.blogg.se/
Postat av: Josefina - STOR BLIR LITEN

SV: TACK! :) härlig blogg! :)

2012-05-06 @ 23:30:33
URL: http://storblirliten.blogg.se/
Postat av: Emma

Superbra utmaningar till varandra!!! :)

2012-05-06 @ 23:32:16
URL: http://ejjm.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0