Kanelbullens dag

En så tokig grej att en bulle får en egen dag. Känns mest som ett försäljningsknep; tänk så många som proppar i sig bullar idag bara för detta!

Jag tycker inte ens bullar är gott så det blir inte svårt alls att avstå. Våga vägra bullar idag, GÅ MOT STRÖMMEN!

/Sofia


Kommentarer
Postat av: Johanna

Bullar som är så gott! Om de är nybakta och hemmagjorda såklart. Jag försökte mig på att göra LCHF-bullar idag, men det blev totalt misslyckat :) En vanlig bulle skulle jag inte ens överväga att äta nu, skulle se ut som en ballong i en vecka så mycket mjöl som det är i dom!

Svar: Man får kanske prova några gånger innan det blir lyckat :)
NEJtillkolhydrater

2012-10-04 @ 15:03:42
URL: http://kanduvisslajohanna.blogg.se
Postat av: Julia

Annars kan man ju baka lchf kanelbulllar.
http://bakasockerfritt.blogg.se/2012/october/kanelbullar-till-kanelbullensdag.html
Det är ju så gott med bullar!! :))

Svar: Ja det har du rätt i! Bra att det finns alternativ för oss också :)
NEJtillkolhydrater

2012-10-04 @ 16:32:24
Postat av: Paula

Jag älskar bullar, alltså älskar älskar älskar! Men, jag bakade 70 stycken igår på jobbet och åt inte en enda för jag visste att jag inte skulle må så bra av det och det var ett stort steg i tell ya!

Svar: My god, high five till dig! Jag tycker det blir lättare och lättare att "stå emot" för man vet att anledningen att man INTE tar en bulle/kaka/what-so-ever är för att man inte MÅR bra av det :)
NEJtillkolhydrater

2012-10-04 @ 16:46:51
URL: http://livehealthier.blogg.se
Postat av: Paula

Sv: Ja men verkligen, för jag vet ju exakt hur jag kommer må och vilken ångest jag kommer ha och det är ju verkligen INTE värt det för fem öre.

2012-10-05 @ 08:02:57
URL: http://livehealthier.blogg.se
Postat av: Rebecca

Ohh kanelbullar! KÄRLEK! haha.. vi svenskar är ju lite som vi är liksom... våffeldagen, fettisdagen - men det är charmigt med. Jag respekterar helt klart alla olika kosthållningar som finns, men bröd - det skulle jag aldrig kunna ge upp (däremot äter jag väldigt sällan pasta, ris, potatis osv). Men bröd för mig är kärlek. Och varma kanelbullar som är riktigt saftiga, det är med kärlek! Tur att det är ett år tills nästa dag :P

Svar: Ja vi gillar tydligen att fira olika slags bakverk, lustigt ;) Ja det är ju så, alla älskar vi olika saker! Jag har aldrig varit överdrivet förtjust i bröd, pasta osv, som tur är!
NEJtillkolhydrater

2012-10-05 @ 09:07:51
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0