Sofia rapporterar

Jag vill rapportera 5,63 km till vandringen efter intervaller på löpbandet, är vi framme snart eller?!?

Jag brukar nästan alltid ha svarta kläder när jag tränar (det är ju så praktiskt..) men idag lyckades jag få med mig en rosa sport-topp & ett vitt träningslinne. Och det var faktiskt lite roligare att träna. Ska nog köpa lite nya, färgglada, träningskläder inför hösten tror jag!

/Sofia


Kommentarer
Postat av: Jönna

SNYGGING!

Svar: Tack detsamma babe!
NEJtillkolhydrater

2012-10-29 @ 19:04:48
Postat av: Linda

Kan ni inte lägga ut bilder på era träningskläder och skriva vart de är köpta? Alternativt göra ett kollage med schyssta träningskläder som inte är alltför dyra? Gärna nåt "baggy"-plagg för oss som har x antal kilon för mkt och inte vill träna i korvskinns-tshirts ;) detdär linnet t.ex ser skitchill ut!

Svar: Hej Linda! Tack för tipset, vi ska se om vi kan få ihop nått bra inlägg om detta :) Linnet på bilen är verkligen jätteskönt, gillar inte heller när det sitter för tight! Just det linnet är från Gina Tricots träningsserie Active :)
NEJtillkolhydrater

2012-10-29 @ 20:04:03
Postat av: Hanna

Åh älskar träningskläder. Turkost, grönt och rosa blir det mest :) Jag skulle vilja hitta några snygga tights som inte bara är svarta och vanliga :)

Svar: Jaa, visst är det roligare med färg?! :) Jag ska säga till om jag hittar några bra träningstights i roliga färger!
NEJtillkolhydrater

2012-10-29 @ 23:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0