Kusmi tea

Tips på gott thé: Kusmi tea. Kommer från Ryssland och théet är av hög kvalitet! Burkarna är så himla fina också så man kan lätt ge bort dem i present. Vet att det säljs på Le&Landa i Dalsjöfors men annars kan man säkert beställa från Internet också.. Hur gott är det inte med thé med en skvätt vispgrädde liksom?!

/ Jonna




Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej, jag har en fråga som jag hoppas ni kan svara på, har försökt googla det men hittade inget konkret svar. Ser att ni dricker red bull sugarfree ibland, är det OK med lchf? Jag älskar nämligen redbull sugarfree och cola zero.

Svar: Jag skulle säga att det är upp till var och en att avgöra vad man klarar av att äta/dricka för sötningsmedel utan att sötsuget kommer tillbaka. Det är ju inget socker (alltså inga kolhydrater) i varken redbull sugarfree eller cola zero men det är ju inte heller "naturligt" eller "riktigt mat" som vi här på nejtillkolhydrater gärna förknippar med LCHF. Jag dricker sådant ibland men skulle ändå inte rekommendera det ;) Tyvärr inget klart svar men jag tror inte det finns något rätt eller fel.. Kram! / Jonna
NEJtillkolhydrater

2012-09-20 @ 09:19:39
URL: http://nathaline.devote
Postat av: Julia

Ja det är så gott, sälj på godisaffären cassie i borås. På den gågata som leder från busstorget till stora torget

Svar: Åh, det visste jag inte.. Tack för tipset! :)
NEJtillkolhydrater

2012-09-20 @ 10:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0