VI ÄR I MÅL: SMYGEHUK 2074 KM

Den 21:a januari startade vi vandringen vid Sveriges nordligaste punkt Treriksröset, tog oss sedan ner till Luleå, genom Sundsvall och Örebro och nu har vi äntligen nått fram till Sveriges sydligaste punkt: Smygehuk. 2074 kilometer har vi avverkat, kan ni fatta?! På bara 2,5 månader! Ni har varit många flitiga hurtbullar som rapporterat in kilometer i alla möjliga former den här gången - vi är imponerade! Vi hoppas att ni precis som vi har känt att det varit lite extra roligt att röra på sig när man vet att man liksom bidrar till något, förutom sin egna goda hälsa såklart då. Nu är vår långa vandring genom Sverige slut - men vi slutar väl inte att röra på oss för det? Nu närmar sig ju beach 2013 med stormsteg så det gäller att hålla uppe tempot!
 
Som vanligt kommer vi lotta fram en person som rapporterat kilometer på vandringen under denna delsträcka (från Örebro till Smygehuk) som vinner något fint. Håll utkik på bloggen under helgen!
 
/ Sofia och Jonna 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Björk

Jag som tänkte rapportera in fler km :) Hoppas ni kommer med fler promenader framöver ;)

Svar: Det gör vi garanterat :) Nu ska vi bara klura ut var nästa promenad ska ta oss... :) Tack för alla dina rapporterade kilometer på den här vandringen!
NEJtillkolhydrater

2013-04-05 @ 16:20:35
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Frida

Gött!! Grattis till er/oss ;)

Svar: Tack! Och tack för alla kilometer du bidragit med <3
NEJtillkolhydrater

2013-04-05 @ 18:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0