DELMÅL: LULEÅ 516 KM

Det var bara 2 veckor sedan vi startade vår vandring från Sveriges nordligaste till Sveriges sydligaste men vi har redan tagit oss hela 516 km från Treriksröset till delmålet Luleå! Det är ju helt fantastiskt. Ni är flera stycken som har varit sjukt flitiga med att samla kilometer, det är härligt att se att så många engagerar sig!
 
Precis som vi utlovande kommer vi att lotta ut ett fint pris till någon av er som har varit med på vandringen fram till Luleå. Vi kommer att dra en vinnare och skriva ett inlägg om detta under veckan, så håll utkik!
 
Ge nu dig själv en bra anledning att röra på dig: rapportera dina kilometer och bidra till vandringen! Simning, promenader, joggingturer, rodd, cykling - all aktivitet som tar oss framåt i avstånd räknas. Skriv en kommentar till vilket inlägg som helst med namn, email och antal kilometer. 
 
/ Jonna och Sofia
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

25km under förra veckan rapporteras in! :)

Svar: Hej Sofia! Tack så mycket. Om du vill vara med i utlottning av priser vid delmålen behöver vi en email-adress, annars är det helt okej utan :)
NEJtillkolhydrater

2013-02-04 @ 22:42:51
Postat av: Jessica

Jag cyklar till och från jobb varje dag 3 mil om dagen och går ca ytterligare 5 km om dagen minst på jobb räknas detta in?
För då kan jag på 2 veckor bidra med 350 km.
De kändes lite sjukt.

Svar: Hej Jessica! Oj, hehe, det plockar ju på med kilometer rätt ordentligt ;) Det man går under dagen räknas inte, det är liksom någon motion utöver det vanliga vi vill "uppmuntra till"! Det är ju fantastiskt gjort av dig att cykla 3 mil om dagen! Det känns dock som att det blir lite missvisande för vår vandring, vi skulle ju vara framme på nolltid ;) Vi skriver såklart upp dig på listan över de som bidragit så du kan vinna priser vid delmålen men vi kanske inte kan registrera alla dina kilometer, he he. Men keep up the good work!
NEJtillkolhydrater

2013-02-05 @ 20:04:23
Postat av: Johanna

Åh hoppas inte ni är i mål innan jag får promenera!! Inte för att vara så alltså, nen jag vill också vara med och bidra! :)

Svar: Det är en bra bit kvar på vandringen genom Sverige så du hinner säkert vara med! Annars får vi dra igång en ny vandring igen :)
NEJtillkolhydrater

2013-02-05 @ 22:40:06
URL: http://kanduvisslajohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0