Godaste mackan?!

Jag tror jag gjorde den perfekta frukostmackan i helgen: valnötsbröd med philadelphiaost, Kvibilles cheddar-ost, salami, gurka & paprika. Extra allt så att säga. Sjukt gott och väldigt mättande. Hur kan man inte älska LCHF?!

/ Jonna

Kommentarer
Postat av: Paula

Äh men slutaaaaaa. Det lät sjukt gott. Imorse åt jag valnötsbrödet med lite majonnäs och ägg på toppat med herbarmare örtsalt, det var inte helt fel det heller!

Svar: Haha! Det där valnötsbrödet alltså <3 <3 <3 Och ditt pålägg lät inte fel det heller ;)
NEJtillkolhydrater

2013-01-28 @ 22:32:27
Postat av: Anonym

ni inspirerar och allt ni lagar ser verkligen jättegott ut! Hur gör ni med salami, skinka och andra pålägg, kollar ni innehållet eller bara kolhydratsinnehållet? finns det någon salami som inte innehåller druvsocker och/eller potatismjöl? Jag har inte funnit. Samma sak gäller korv, finns det i "vanliga" mataffärer utan mjöl osv? =)

Svar: Hej,Det är tyvärr väldigt svårt att hitta salami & korv med lågt kolhydratsinnehåll. Skinka köper jag sällan och när det gäller salami så försöker jag välja den bästa jag hittar. Har inte heller hittat utan sådana tillsatser. Och jag tycker att själva innehållet också är viktigt. Skulle inte köpa korv under 90% kötthalt även om det var "LCHF-korv". Eftersom jag är gluten kollar jag också alltid så att det jag köper är glutenfritt, det är iaf lite bättre än att det är mjöl i :)
NEJtillkolhydrater

2013-01-29 @ 17:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0