Kill your darlings

I mars förra året skapade vi bloggen nejtillkolhydrater. Sedan dess har vi fyllt den här sidan med recept, inspiration, vandringar, träning och en massa annat. Ni som läser har blivit fler och fler och det var fantastiskt roligt att få läsa era svar när vi för ett tag sedan frågade vilka ni var och hur ni hittade hit. Det känns skönt att veta att det vi skrivit här de senaste 15 månaderna faktiskt har påverkat, peppat och inspirerat några av er. Den främsta anledningen att vi drog igång med bloggandet var just för att inspirera oss själva, varandra och andra till hälsosamma val i livet. 
 
Men när bloggandet blir mer av ett måste, och känns mer krävande än givande, vet man att det är dags att knyta ihop säcken, för ett tag i alla fall. Det senaste har det nästan känts lite jobbigt att aldrig kunna äta utan att först arrangera en photo session, känna sig lite skyldig om man inte tränar som man borde (vad ska man skriva om på bloggen liksom?!), eller att alltid känna lite stress över att få upp bra inlägg som faktiskt intresserar andra. 
 
Så det är med lite sorg i hjärtat vi meddelar att vi tar en bloggpaus. Efter sommaren får vi se om saknaden blivit för stor och vi tar upp skrivandet igen, men just nu vill vi bara leva. Leva livet med de ups and downs som det innehåller, men utan att skriva om det här. Glöm inte att ni har hela bloggarkivet till höger med allt vi någonsin skrivit här. Vi kommer dessutom att ha kvar vårt Instagramkonto @nejtillkolhydrater - en liten fot vill vi nog ändå ha kvar i LCHF-världen. 
 
Vi önskar er en riktigt fin sommar! Fortsätt att leva hälsosamt, men glöm inte att njuta av livet också, det är trots allt det viktigaste. 
 
// Sofia och Jonna
 
 

Helgen som gått

Jag har haft en fantatisk helg. Igår åkte jag och två vänner till en sjö och hade picknick: revben, frukt (jag äter melon och ananas ibland), jordgubbar, ost & korv. På kvällen lagade jag lyxmiddag bestående av rostbiff, smörstekta champinjoner, vitlöksfräst spenat och bea-sås. Verkligen full pott på lördagens matintag!
 
/ Sofia 

Jajamen!

Ikväll är det party! Kör ni LCHF och älskar drinkar precis som jag? Då får ni bästa tipset här nedan, skål!

/Sofia


Oh sunny day

Idag skippade jag den planerade löprundan och tog en lång frukost i soffan istället. Kokosgröten fortsätter att leverera! Koka upp 2 ägg, 1 dl kokosgrädde, 1 msk kokosmjöl, kardemumma & vaniljpulver under omrörning. Simple as that!

Nu är det dags att gå ut och ta tillvara på det underbara vädret. Hoppas att ni alla får en skön lördag!

/Sofia


RSS 2.0