"Allt blir godare stekt i smör"

Grillad kyckling är ju himla smidigt att köpa hem. Supergod när den är färsk men sedan när man ska värma blir det aldrig samma sak. Ett tips är då att steka bitarna i en (ganska så stor) klick smör i en stekpanna istället. Jag slängde dessutom i lite champinjoner och kryddade med salt och peppar. Detta serverades med babyspenat & vitlöksbea. Enkel & smarrig kvällsmat.

/ Jonna

Kommentarer
Postat av: tyui

Kyckling blir lätt torrt så jag använder typ tre stora matskedar när jag steker för att köttet ska bli mört och gott, får oftast en fin krispig yta om man har mycket fett i pannan :D

Svar: Visst är det så. Bland det bästa med LCHF att det faktiskt är okej med mycket smör ;)
NEJtillkolhydrater

2013-03-08 @ 21:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0