Kalasmeny?

 
På lördag tänkte vi fira bloggens 1års-dag med ett riktigt kalas innan kvällen övergår i förfest och utgång (det gäller att passa på innan våra #30rätt-dagar). Vi tänker oss ballonger, fiskedamm, tårta - allt som hör ett barnkalas till. Det är lite på skämt detta vilket vi hoppas att ni förstår men vi tycker det är en riktigt bra anledning att festa till det och göra en rolig grej av det ;) 
 
Först tänker vi oss att bjuda på tapas. Har ni förslag på tapas som vi bara inte får missa? Vi funderar på baconinlindad sparris, räkor frästa i vitlök och olja, avokado med skagenröra... Men ofta gör man samma tapas som man alltid gör så det vore jätteroligt om ni hade några heta tips! Som sagt blir det givetvis även tårta, för vad är väl ett kalas utan det? Sofia bakade ju en bärtårta på chokladbotten i somras, kanske får det bli den. Annars funderar vi på att köra kladdkakemuffins-receptet som botten och sen på med grädde & bär? Kanske har ni även tips på den godaste LCHF-tårtan? Bring it on, vi tar tacksamt emot förslag. 
 
Sen skulle vi kunna tänka oss att gästerna får varsin LCHF-strawberry daiquiri. Bättre avrundning på 1årskalas och påbörjan av förfest kan man väl knappas få?
 
/ Jonna och Sofia 

Kommentarer
Postat av: Anna

Det låter jätte kul och gott! Ha en underbar födelsedag tjejer /Sofias mammi

Svar: Hej mammi. Tack så mycket <3 Hoppas ni får en skön helg i Håverud! // Sofia
NEJtillkolhydrater

2013-03-08 @ 14:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0