Vi kommer sakna er

Hej!
Den bloggfria sommaren kom och gick, med underbart väder och härliga dagar. Vi har ätit massa god mat, unnat oss en del, tränat, sprungit lopp (!) och levt. Vi har varit strikta med kosten och vi har inte varit strikta. Upp & ner hela tiden – precis så som livet är. 

En anledning att vi valde att ta en bloggpaus var för att vi tröttnade på hela ”LCHF-hetsen”. Varför måste det ens finnas ett namn för att äta det man mår bra av? Varför känns det som att många ”LCHF:are” (som det så fint kallas…) tycker att lågkolhydratskost är det enda rätta och alla andra sätt är fel? Vi är fortfarande helt övertygade om att kroppen mår bäst av att dra ner på socker och stärkelse och vi har fortfarande mål vi vill nå. Det känns bara inte längre så viktigt att sätta ett namn på vad vi väljer att äta, och det känns som att det finns flera olika vägar fram till målen och välmående.
 
Det värmer verkligen våra hjärtan när vi hör önskemål om att vi borde fortsätta blogga och att vi inspirerade andra genom vårt skrivande här. Det har varit fantastiskt på alla sätt att driva den här bloggen och vi önskar verkligen att vi kände motivation för att fortsätta med det, men det gör vi dessvärre inte. Nu hoppas vi att tankegångarna och känslorna från nejtillkolhydrater lever vidare: utmana en kompis med veckans utmaning, ta dig upp på morgonen och gå ut på en härlig PW, dra ner på godiset, laga god mat, lägg upp det fint på en tallrik, tipsa varandra om recept, kämpa hårt för att nå era mål eller skit i det fullständigt om ni känner för det. Lev livet! Må bra! Vänta inte med saker, berätta för folk vad ni känner för dem, res mycket och se världen, träna dig till ditt livs form, spring en mil, utmana dig själv i allt du gör och framför allt: se till att göra det bästa av det som kallas livet, med eller utan en bokstavsdiet.

Vi vill tacka er alla som läst här, som kommenterat och som inspirerat OSS – vi kommer sakna er!

/ Sofia och Jonna
 
PS. Vi finns kvar på Instagram, följ oss där @nejtillkolhydrater

RSS 2.0