:)




Hej alla fina,
Om ni har hängt med ordentligt här på bloggen så vet ni att vi båda klarade denna veckans uppdrag; Jonna svettades under 10 timmars träning och Sofia lagade 3 nya LCHF-rätter. Inför den tredje utmaningen kommer en liten tvist på det hela; vi ger varandra samma utmaning! Och mer än någonsin tycker vi att alla ni som läser detta också ska anta den här utmaningen.

Det är påsk till helgen; man kanske ska åka iväg med familjen, ordna fest eller på annat sätt vara upptagen. Denna veckans utmaning är därför anpassad för att kunna utföras var som helst & när som helst. Det kommer inte vara den värsta utmaningen hittills men inte heller den lättaste. Utmaningen är....

... ATT GÖRA 100 SITUPS PER DAG! Beach 2012 närmar sig skrämmande fort och vi alla vill väl ha den där slanka, platta, starka och snygga magen, eller hur? Så 100 st situps hela veckan, varje dag. Man kan inte skita i att göra det en dag och sen göra dubbelt nästa dag, det är inte godkänt. Förslagsvis gör man 50 st på morgonen och 50 st på kvällen men man får lägga upp det själv efter vad som passar bäst.

Vi antar utmaningen och börjar direkt imorgonbitti, gör ni?

// Jonna & Sofia


Kommentarer
Postat av: Amanda Lindskog

2012-04-01 @ 23:41:40
Postat av: Amanda Lindskog

YES, nu kör vi!! ;)

2012-04-01 @ 23:42:26
URL: http://lindskogamanda.blogg.se/
Postat av: sara

Jag ska testa o se hur ryggen gillar det :)

2012-04-02 @ 07:09:50
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0