Bokstavskombinationer

Den 16/8 skrev Jessica Almenäs om LCHF i sin krönika i Expressen. Ska vi vara sura kärringar och klaga på vad hon skriver? Klart vi ska! Enligt krönikan ska vi LCHF:are alltså PROPPA i oss MÄNGDER med fett. "Vill man leva på blodiga biffar och bearnaisesås resten av livet så får man väl göra det." Ja du Jessica, varför skulle vi käka fler blodiga biffar än någon annan? Kom inte dragandes med att vi äter för mycket kött för vi ska inte äta mer kött än en JA-sägare. Och vi ska inte proppa i oss mängder med fett. Vi ska inte vara rädda för fett, vi ska äta oss mätta på fett men absolut inte överdriva.
 
Jag förstår verkligen inte varför man ger sig på att uttala sig om något när man inte är påläst. Jag tycker det är helt okej att ogilla LCHF, vi alla kan inte tycka om samma saker, men när man ska kritisera något kan man väl åtminstonde bygga det på relevanta argument?
 
/ Sofia
 

Kommentarer
Postat av: rebecka

Hej!
jag har skrivit ett LCHF blogginlägg om just detta, att "nejsägare" tror att vi proppar i oss mängder med fett..( det är ju självklart helt fel!!) http://lowcarbbeckie.spotlife.se/2012/08/11/tva-myter-om-lchf/

Svar: Hej Rebecka! Var inne och läste ditt inlägg, håller absolut med dig! Vi proppar så klart inte i oss, vi äter oss bara mätta och nöjda på bra mat! Så enkelt är det :)
NEJtillkolhydrater

2012-08-19 @ 16:14:04
URL: http://lowcarbbeckie.spotlife.se/
Postat av: Silvia

Håller med dig fullständigt..!
Otroligt korkad inlägg. Hur kan man uttala sig så okunnigt och dumt som henne och tom skriva om lchf , när hon tydligen inte är insatt i ämnet alls?..
Tror mest att hon på något sätt vill ha uppmärksamhet..för skriver man en artikel el inlägg till en tidning så bör man ha tagit reda på fakta och ha lite kött på benen..
Det blir bara patetiskt annars..
Tack för en kanon bra blogg!

Kram / Silvia

Svar: Hej Silvia! Precis, man kan ju verkligen undra... Och att tidningen tillåter publicering. Men de vill väl som vanligt sälja lösnummer! Jaja, det är hon som får skämmas :)
Tack så mycket och kram till dig också!
NEJtillkolhydrater

2012-08-20 @ 01:19:52
Postat av: Linn

Øhhh... Snakk om å ikke forstå. Det jeg spiser mest av på LCHF er grønnsaker, laks, kylling, rent kjøtt og jeg bruker olivenolje og kokosolje, samt litt smør for smakens skyld. Forutenom smøret (som fortsatt er sunnere enn margarin uansett hvilken tidsalder du står fast i), kan noen si meg hva som er galt med noen av de tingene? IKKE NOE! Nettopp! Bare sunne ting, godt for kroppen, sjelen og vekta.

Blir så lei av ignorante folk.

Elsker denne bloggen, btw! Ny leser, fra Norge (duh).

Svar: Hej Linn! Så roligt att du läser från Norge. Älskar norska, tycker det låter så härligt ;D Precis, det är verkligen inget fel alls på maten vi äter, förstår verkligen inte varför folk blir så upprörda av LCHF! Men vi som kör lågkolhydratskost vet ju i alla fall hur bra man mår av det så de andra får väl fortsätta att stoppa i sig socker och stärkelse om de mår bra av det.... ;)
NEJtillkolhydrater

2012-08-20 @ 03:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0