JULLEDIGHET

Vi hoppas att ni inte blir alltför besvikna nu men vi tar faktiskt en paus med utmaningarna över jul och nyår. Det kommer ju en tid nu som för de allra flesta är ganska hektisk. Man ska hinna träffa typ alla släktingar man har inom loppet av ett par dagar och innan dess ska det städas och pyntas och shoppas. Och bloggen vill vi ju också försöka hinna med. Vi känner därför att det kanske inte finns så mycket tid över till att gå x antal mil eller träna ett visst antal timmar. Julmat är ju faktiskt ganska så LCHF-vänlig och promenader eller träning måste ju inte ske för att man "måste". Sedan så börjar det också bli lite klurigt att komma på nya och roliga utmaningar varje vecka. Ni glömmer väl inte att ni också kan vara med och utmana oss genom att kommentera?   

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag kör igång med rutakuten imorgon som ni nämnde här för några månader sen. Kom in lite sent så var aldrig med då. Men nu så kör vi!! Tyckte att det kunde va skönt med en sporre såhär i jultider då man (iaf jag) blir så lat och äter konstant :)

Tack för er fina blogg! Blir så motiverad och glad med era små tips och funderingar! :)

Svar: Ja, rutakuten var riktigt bra. Vi körde verkligen intensivt med den rätt länge innan det tyvärr rann ut i sanden. Men riktigt bra övningar och det ger säkert resultat om man kör hela vägen :) Tack så jättemycket för dina fina ord!
NEJtillkolhydrater

2012-12-16 @ 22:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0