Vår lördagskväll

I lördgs var vi lite sega i starten på grund av partyt i fredags men framåt eftermiddagen tog vi oss ändå i kragen och tog en taxi in till centrum. Vi besökte restaurangen El Muelle här i Torrevieja. Det är ett toppenställe med bra service och god mat! Jonna och Angelica åt grillad lax med varma grönsaker och sallad och Sofia tog det säkra före det osäkra och mumsade i sig en ceasarsallad. Som sagt är det helt okej att vara "besvärlig" med beställningar när man käkar ute; vi sa att vi ville ha utan potatis och mer sallad till laxen och salladen utan krutonger. Servitören fick nääästan allt rätt så när som på en sås som blev fel men det åtgärdades snabbt!
 
Efter den goda middagen gick vi till marknaden, köpte efterrätt i form av koks, shoppade lite och vi på NEJtillkolhydrater tog sedan en svängom i en av karusellerna på ett tivoli som ligger vid marknaden. Barnsligt befriande men lite illamåendeframkallade, skulle vi kunna sammanfatta det som... ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Haha, om man bara kollar snabbt på den bilden du (Sofia) och Jonna är på när ni står jämte varandra ser det ut som att du är gravid! För Jonnas svarta kjol smälter in i din klänning så det ser ut som en liten (eller ja, stor!) mamma-mage där. Något du vill berätta? ;)

Svar: Hmm, ja Moa du avslöjade mig... Liten mini-Juan på G! ;)
NEJtillkolhydrater

2012-07-30 @ 19:50:52
Postat av: Moa

Alltså den längst ner i kollaget :)

Svar: Nej då moelimoa, du behöver inte oroa dig. haha, men kul såg det ut!! :)
NEJtillkolhydrater

2012-07-30 @ 19:51:43
Postat av: Frida

Snyggingar! Och härligt solbrända!

2012-07-30 @ 21:30:30
Postat av: Sara Björk

4 km från mig igår =)

Svar: Perfekt! :) Bara tre mil kvar till nästa delmål!
NEJtillkolhydrater

2012-08-02 @ 08:40:44
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0