Vecka 25


SOFIA TILL JONNA
Jonna gick verkligen all in för denna veckans utmaning med max 10 gram kolisar per dag. Hon imponerade med att göra upp ett schema - planeraren i mig blir så stolt! Nästa vecka gäller det för Jonna att move that body, nu har hon inga som helst ursäkter för att inte hinna motionera; skolan är slut (förutom en sommarkurs), lägenheten är uthyrd osv. Däremot bor Jonna under sommaren lite utanför stan och äger ingen egen bil så det kan bli lite knepigt ibland att ta sig in till gymmet. Så Jonna ska faktiskt få samma utmaning som hon gav mig i början av bloggens existens; hon ska förflytta sig 7 mil till fots. Alltså promenader, powerwalks, jogging. Att åka bil räknas inte Jonna ;) Inte heller cykla, det får bli en bonus. Med tanke på din utmaning till mig nedan kanske det kan bli en långpromenix ihop under veckan?!

JONNA TILL SOFIA
Sofia hade ju lite av en vilovecka utmaningsmässigt när hon bara skulle fokusera på sin periodiska fasta i veckan som gått. Nu är det dock dags att köra på igen! I veckan som kommer ska Sofia dels testa på ett nytt LCHF-recept som hon inte lagat förut. Jag vet själv hur lätt det är att man helt enkelt bara äter kyckling & sallad med bea men det blir ju faktiskt lite tråkigt i längden, även om det är sjukt gott. Det ingår också att skriva om & betygsätta denna (förhoppningsvis) nya smaksensation på bloggen. Som om inte detta vore nog ska Sofia också få ihop 7 träningstimmar. Det kan vara tid som spenderas på gymmet, powerwalks, jogg ute eller någon annan form av träning, det viktigaste är att du rör på dig Söffan! 

Kommentarer
Postat av: Moa

Lycka till tjejer! ;)

Svar: Tack Moa!
NEJtillkolhydrater

2012-06-18 @ 00:33:50
Postat av: Moa

Ett tips: gå hem från Saras stuga på midsommardagen! De första kilometrarna (5-7?) är jättefina innan man kommer ner till kinnarumma. Orkar ni inte gå längre kan ni ju bli uppfiskade där av de som kör bil ;)

Svar: Detta ska vi på nejtillkolhydrater helt klart tänka över..... ;)
NEJtillkolhydrater

2012-06-18 @ 00:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0