VECKA 48

TRÄNA MERA!
I veckan som kommer fortsätter vi på samma tema som förra veckan och kör ännu en träningsutmaning. Det måste dock inte ske på morgonen utan det räcker att den blir av. Närmare bestämt så ska 5 av veckans timmar vara svettiga - alltså tillbringas på gymmet, i något löparspår eller promenerandes. Vi behöver väl inte påminna om varför det är bra att röra på sig? Kom igen, rör på er i veckan!
 
PS. Det börjar bli svårt att komma på nya, spännande utmaningar varje vecka. Har ni några tips?!

Kommentarer
Postat av: Julia

T.ex kan man utmana att göra ex antal burpees, armhävningar eller situps per dag eller per vecka. Typ utmaning: •50 burpees varje dag. Eller •500 burpees på hela veckan??

Svar: Tack för tipset! Jag har verkligen en hatkärlek till just burpees... SÅ jobbigt men SÅ gött när det är gjort ;) Kanske kan bli nästa veckans utmaning!
NEJtillkolhydrater

2012-11-25 @ 23:08:56
Postat av: Tina

Jag tänkte själv börja köra en utmaning där jag ska försöka stå så länge som möjligt i plankan, kanske inte passar som en utmaning för bara en vecka men över en längre tidsperiod tror jag det kan bli kul!

Svar: Det är faktiskt en riktigt bra utmaning! Som du säger skulle man ju kunna ha den över en längre tidsperiod :) Detta ska vi fundera på...
NEJtillkolhydrater

2012-11-26 @ 21:35:56
Postat av: Hanna

I´m in! Fast jag tar 5 träningspass. Tack för förra veckan!

Svar: Gött! :)
NEJtillkolhydrater

2012-11-26 @ 22:06:45
Postat av: s

ska ni inte testa att köra vegetarianmat i en vecka? ;)

Svar: Hej "S". Det är ingen dum idé alls faktiskt, tack för tipset ;)
NEJtillkolhydrater

2012-11-28 @ 22:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0