Räddaren i nöden?

Att inte kunna använda mejeriprodukter komplicerar matlagningen vill jag lova. Ett tips är att använda sig av kokosgräddeKanske inte helt klockrent innehållsmässigt med tanke på E-numren på baksidan men lite skit rensar magen.. Den kan tydligen också vispas men det har jag inte testat än. Skulle också kunna tänka mig att den är god att ha i kaffe?! Jag hittade den på världens-mat-avdelningen på ICA Maxi (bland de asiatiska varorna) om ni vill testa. 

/ Jonna

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Gott i smoothie. Testade idag med kokosgrädde, en halv avokado, babyspenat och kolsyrat vatten. Mums!
Ska du/ni på kostdoktorns föreläsning förresten?

Svar: Tack för tipset! Det ska jag prova :) Svårt att komma på bra frukostalternativ annars.. Och ja det ska vi båda två! Ska bli riktigt intressant :) Du med?
NEJtillkolhydrater

2012-10-24 @ 22:14:46
Postat av: Hanna

Jag funderar på det! Har inte köpt biljett dock. Får hoppas det finns platser kvar så jag kan köpa imorgon vid dörren. Var där förra året och det var bra. Om jag går hoppas jag det är lite nytt och inte precis som förra gången. :)

Svar: Ah, jag visste inte att han hade föreläsning här för ett år sedan också.. Det finns nog en risk för att mycket är samma.. Men intressant och trevligt ändå! :) Om du går dit så måste du komma fram och säga hej om du ser oss!
NEJtillkolhydrater

2012-10-24 @ 22:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0