Rutiner

Tillbaka till verkligheten & rutinerna. Varje morgon går jag ner från sängloftet, rakt in i duschen, ut från duschen, in i köket, fram med kastrullen, ta ut tre ägg från kylen, lägg i kastrullen, låt koka i 5 min & mosa med lite smör. Varenda morgon. Undra när jag tröttnar.

/Sofia


Kommentarer
Postat av: Fanny

Hur mycket smör brukar du ta till äggen? Har precis upptäckt denna goda och löjligt goda frukost, men är osäker på om jag har den optimala mängden smör :)

Svar: Hej Fanny! Visst är det en smidig frukost :) Jag vet inte om det finns någon optimal mängd smör direkt, jag brukar ta en klick bara, kanske en matsked ungefär. Dels för att det blir godare och dels för att det mättar bättre!
NEJtillkolhydrater

2012-12-17 @ 09:51:20
Postat av: Lisa

Jag älskar er blogg! Äter själv strikt lchf sedan ett halvår tillbaka och det känns gött att kunna peppas av tjejer i sin egen ålder - det känns enklare att relatera till än till någon som försöker bli av med sina gravidkilon om ni förstår vad jag menar.

Jag har gått ner 16 kg och har nu 5 kg kvar till min ultimata målvikt/storlek (55 kg/36) och har typiskt nog hamnat på en platå. Har ni några tips? Funderar på antingen periodisk fasta eller att byta ut frukosten mot en bullet coffee. Det känns som ni testat allt så jag hade verkligen uppskattat tips!

TUSEN TACK FÖR EN GRYM BLOGG! Det är underbart att gå in och peppas här när det känns lite tungt.

TACK!

Svar: Hej Lisa! Det är jätteroligt att höra att du gillar bloggen! Känns bra att kunna peppa andra också och inte bara varandra ;) 16 kg är ju grymt bra jobbat!! Då är ju 5 kg piece of cake.... Det tråkiga är ju att det oftast är just de där sista kilona som är svåra att bli av med. Jag själv har också ungefär 5 kg jag skulle må bättre utan - men det är svårt! Tycker att jag har testat det mesta, både periodisk fasta, very very low carb osv men har inte direkt hittat någon "mirakelkur" som trollar bort de sista tråkiga kilona. Så jag har tyvärr lite svårt att tipsa om något. Min plan nu framöver är hård träning, minst tre gånger i veckan, och sedan verkligen tänka på att bara äta när man är hungrig och inte massa annat däremellan. Du får väl testa lite och se vad som passar dig! Periodisk fasta tycker jag faktiskt gick jättebra att hålla och det är ju många som tappar kilon av det så, det kanske är värt ett försök..? :) Tusen tack för dina fina ord!! Kram // Sofia
NEJtillkolhydrater

2012-12-17 @ 11:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0