Stekt vitkål med paprika & rödlök

Det kan vara lite klurigt att komma på nya tillbehör till kött- & kycklingrätter när inte längre klyftpotatis är ett alternativ. Ett tips isåfall är att steka upp eller ugnsbaka någon grönsak. Vi testade häromdagen att blanda i rödlök & paprika i vanlig vitkål. Resultatet blev en mycket delikat röra! 

Det här behöver du
(så mycket du vill av allt)
Vitkål
Rödlök
Paprika
Smör att steka i
Salt & peppar

Gör såhär
Strimla alla ingredienser "fint". Smält sedan en klick smör i en stekpanna och tillsätt grönsakerna, salta & peppra. Stek detta tills du är nöjd med konsistensen. Tänk på att framförallt vitkålen krymper ganska mycket så ta i vid beräkning av hur mycket som behövs. 

Servera gärna med Angie's rosepepparkyckling (recept) - mycket gott 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0