Fetaostfyllda biffar, blomkålsmos och gräddsås - Husmanskost à la LCHF
1 blomkålshuvud
4 dl grädde
Koka blomkålen i bitar i ca 20 minuter och häll sedan i ett durkslag. Häll sedan tillbaka blomkålen i kastrullen med färskosten och en rejäl klick smör. Häll även i lite grädde med ta inte för mycket i början , då kan det bli för löst. Krydda sedan efter smakill önskad konsistens! (Läste att man kan pressa i lite vitlök om man vill har lite mer drag i det men jag skippade det denna gång)
Betyg
Hej :) Tänkte bara säga att ni har en väldigt inspirerande och läsvärd blogg! Jag är en daglig läsare och tänkte mest ge er lite positiv feedback för det är ni väl värda! keep up the good work :)
Mvh Mia
http://merfettmindrekolhydrater.wordpress.com/
Hej :) Tänkte bara säga att ni har en väldigt inspirerande och läsvärd blogg! Jag är en daglig läsare och tänkte mest ge er lite positiv feedback för det är ni väl värda! keep up the good work :) Mvh Mia
ÅH, det får vi laga någongång. Såg riktigt gott ut :) Älskar fetaostfyllda biffar. mums!
Jag fick smaka lite och det var suuupergott!
Mums, vad gott det ser ut.
WOW, im addicted!
Jag gjorde de här idag för första gången OMG! Jag ändrade visserligen lite (ingen lök eller phila) men mmm såå saftiga och goda! Ny favorit!!!
Tusen TACK!