Keso & mascarpone
I höstas så var jag typ sist på hela instagram med att testa keso & vispad grädde. Det är i och för sig ingen skräll att just jag tyckte det här var gott då jag verkligen älskar keso. Jag kan ha det till i princip allt. Och nu har jag kommit på något som är ännu godare: keso & mascarponeost. Mascarpone smakar typ grädde fast konsistensen är tjockare och så har den en högre fetthalt. Alltså blir blandningen inte lika rinnig samtidigt som man får i sig mer fett på samma mängd kolhydrater. En till positiv sak om man, som jag, inte äger en elvisp: det går mycket fortare att fixa. Den här gången hade jag granatäpple på men det går minst lika bra med hallon eller annan valfri topping. Smarr!
/ Jonna
/ Jonna
Kommentarer
Postat av: Rebecca
Bidrar med 1 mil cykling :)
Svar:
NEJtillkolhydrater
Postat av: Anna
6.99 km pw :)
Svar:
NEJtillkolhydrater
Trackback