VECKA 9

 
Under veckan som gått har vi haft stenkoll på kolhydratsintaget och mer eller mindre hamnat runt 20 gram per dag. Vill man så går det - överdrivet svårt är det verkligen inte. Samtidigt under veckan har vi båda varit rätt krassliga med lite feber och diverse sjukdomar så vi har inte varit på hugget med träning alls. Det är viktigt att lyssna på kroppen och att faktiskt vila när kroppen behöver det. Nu får vi se hur fit for fight vi är nu nästa vecka men på  något sätt måste vi aktivera oss - no question about it. Därför kör vi favorit i repris: situps. Minst 150 stycken om dagen ska vi genomföra, plus i kanten om det blir fler. Magmusklerna är viktiga muskler, och får man dessutom bort fettet över magen (om man har något) vill väl alla kunna visa upp några rutor..? Nu kör vi!
 

Kommentarer
Postat av: Silvia

Hej tjejer!
Det blev 28 km den här veckan :)
Kram på er!

Svar: Hej! Det tackar vi för :) Bra jobbat! Kram
NEJtillkolhydrater

2013-02-24 @ 22:10:24
Postat av: Rebecca

Älskar era Veckans Utmaning! Jag ska nog också göra minst 150 situps varje dag den här veckan!! :) var precis på gymmet, 4 km fick jag ihop :)

Svar: Hej Rebecca! Kul att du gillar utmaningarna. Hojta gärna till om du kommer på nån utmaning du tycker vi borde sätta tänderna i, det är svårt att komma på roliga utmaningar varje vecka tillslut... ;) Tack för dina kilometer, vi är framme vid nästa delmål när som helst!
NEJtillkolhydrater

2013-02-25 @ 08:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0