24-timmarsfasta

I Topp Hälsa hittade jag en intressant artikel om dygnsfasta. Jag är lite sugen på att testa men det känns svårt att hitta ett dygn som passar bra. Man vill ju inte göra något allt för krävande, kanske inte jobba och inte göra ingenting. Får fundera på det tror jag..

Det ska hur som helst vara bra för förbränning och hungerkontroll. Som periodisk fasta fast bara en dag och så gör man det kanske 1 - 2 gånger i månaden. Läs mer om varför det kan vara bra att fasta HÄR

Någon som testat? 
 

 
/ Jonna
 

Kommentarer
Postat av: ULLIS KRANTZ

fasta kan väl aldrig vara bra? om du fastar ett dygn kommer du bara bli grinig o få huvudvärk ev kanske få några komplikationer. vad vill du ha ut med din fasta? äta bör man göra. fasta = banta! de tänker du väl inte göra? ersätta mat mot energidrycker är ju verkligen inte bra. den som skrev denna artikel hade nog inget inför pannbenet! om du vill rensa kroppen från gifter istället så kör en detox. finns på hälsobutikerna. du som äter lchf,en diet,ska verkligen inte fasta heller! du som redan har minska ner de mesta! kram ullis,kostrådsspecialist

2013-04-12 @ 10:43:54
Postat av: Paula

Jag har fastat ett dygn, det gick hur bra som helst. Jag jobbade på som vanligt och var varken hungrig, grinig eller hade huvudvärk. Jag var lite hungrig från början men sen gick det över. Jag drack te med kokosolja vilket egentligen inte riktigt är strikt fasta men det fungerade bra för mig :)

Svar: Ja, kan tänka mig att det är en vanesak. Tack för feedback, jag ska verkligen testa snarast :)
NEJtillkolhydrater

2013-04-12 @ 10:49:11
URL: http://livehealthier.blogg.se
Postat av: Sofia

Går hur bra som helst att fast 24h, gör det själv ca 1 gång i veckan...kolla på förförra avsnittet av vetenskapens värld! Tips :)

Svar: Tack för tipset, såg det och det var verkligen intressant! Ska nog köra en dag snart för att utmana mig själv :)
NEJtillkolhydrater

2013-04-12 @ 16:06:01
Postat av: Japanen

Här verkar ingen veta vad LCHF är, vitt ris i överflöd, nudlar, ris och nudlar tillsammans..vitt bröd!! Puss Jonnie!

Svar: Haha, tur att du inte är LCHF:are! Åh saknar dig men vet ju att du har det bra! :* <3
NEJtillkolhydrater

2013-04-13 @ 03:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0