Kokosbröd
Nu i veckan bakade jag ett kokosbröd som blev supergott - det kändes som att det var på tiden med ett nytt slags lchf-bröd (även om valnötsbrödet och det ljusa mandelbrödet fortfarande är riktigt gott). Ni hittar receptet hos inspirerande Cecilia, men jag skriver ner det här också så har vi det i arkivet!
Det här behöver du
5 st ägg
50 gram smält smör
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Valfria frön (jag hade sesamfrön, solroskärnor och linfrön)
Gör så här
Klä en brödform med bakplåtspapper. Smöret ska sedan smältas och äggen ska vispas fluffigt. Blanda kokosmjöl, fiberhusk och bakpulver i en egen skål och blanda sedan ihop detta med äggen och det smälta smöret. Klicka ut i brödformen och strö sedan över önskad mängd valfria frön. Låt stå i ugn på 175 grader i ca 25 minuter.
'
Kommentarer
Trackback