Lax och creme fraiche med dill och räkor
För ett tag sedan lagade jag, Moa och Angelica en riktigt god laxrätt. Till detta serverade vi sallad och blomkålsmos (koka upp blomkål och mixa sedan med en klick philadelphia, smör, grädde och valfria kryddor).
Du behöver
1 burk skalade räkor
4 dl creme fraiche
4 laxfileér
Dill
Salt och svartpeppar
Gör så här
Lägg laxen i en form och krydda med salt och svartpeppar. Låt stå i ugn på 150-200 grader i ca 15 minuter. Blanda creme fraichen med önskad mängd dill och häll sedan över laxen. Ställ tillbaka formen i ugnen i ca 5 minuter. Strö räkorna över laxen och såsen innan servering. Ät och njut :)
/ Sofia
Kommentarer
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest
Mums... det lät jättegott! Smart att göra klart laxen först och sen hälla på såsen.
Postat av: Louusechf
Låter gott o enkelt, det måste jag testa! :)
Trackback