Hallon- och kokosmousse & kokostoppar
I fredags hade jag ju sån lyx att bli bjuden på efterrätt. Angelica hade slängt ihop hallon- och kokosmousse och kokostoppar. Allt mejerifritt och utan tillsatt sötning - perfekt!
Hallon- och kokosmousse
Du behöver 2 dl kokosgrädde, 1,5 dl frysta hallon och 1/2 tsk vaniljpulver. Mixa allt och ställ in i frysen en stund. Ta fram strax innan servering och mixa några varv med elvispen. Toppa med riven kokos och färska hallon!
Kokostoppar
Du behöver 1 ägg, 2,5 dl kokos, 1/2 dl smält kokosolja, 1/2 tsk vaniljpulver och citronsaft efter smak. Vispa ägg och vaniljpulver pösigt och häll i kokosen och oljan. Låt stå några minuter innan du formar smeten till ca 10 st toppar och grädda i ugn i ca 15 minuter på 175 grader (eller tills de fått lite färg).
ÄT OCH NJUT!
/ Sofia
Kommentarer
Postat av: Angelica
17 grader kändes liiiiiite svalt.... ;)
Svar:
NEJtillkolhydrater
Trackback