Hallon- och kokosmousse & kokostoppar

I fredags hade jag ju sån lyx att bli bjuden på efterrätt. Angelica hade slängt ihop hallon- och kokosmousse och kokostoppar. Allt mejerifritt och utan tillsatt sötning - perfekt!
 
Hallon- och kokosmousse
Du behöver 2 dl kokosgrädde, 1,5 dl frysta hallon och 1/2 tsk vaniljpulver. Mixa allt och ställ in i frysen en stund. Ta fram strax innan servering och mixa några varv med elvispen. Toppa med riven kokos och färska hallon!
 
Kokostoppar
Du behöver 1 ägg, 2,5 dl kokos, 1/2 dl smält kokosolja, 1/2 tsk vaniljpulver och citronsaft efter smak. Vispa ägg och vaniljpulver pösigt och häll i kokosen och oljan. Låt stå några minuter innan du formar smeten till ca 10 st toppar och grädda i ugn i ca 15 minuter på 175 grader (eller tills de fått lite färg). 
 
ÄT OCH NJUT!
 
/ Sofia 

Kommentarer
Postat av: Angelica

17 grader kändes liiiiiite svalt.... ;)

Svar: Hihi, blev lite fel där ;) 175 ska det givetvis vara!
NEJtillkolhydrater

2013-05-12 @ 16:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0